Frost Amphitheater 2019
PREV
PAUSE
PLAY
NEXT
Client:Stanford University
Project Category:Amphitheatres
Architect:CAW Architects
Completion Year:2019
Location:Stanford, California
Frost Amphitheater is undergoing a renovation that will maintain the quality and character of the venue, a tree-lined bowl next to Bing Concert Hall in Stanford's arts district. The improvements will support two distinct functions: a public face with adequate amenities to enhance the audience experience, and a service side to enable ease of operations and the performer experience.

The stage will be reconfigured with a permanent canopy. An associated back-of-house building, screened by the stage wall, will provide much-needed program support spaces, including a green room, dressing rooms, catering space, and restrooms.

On the audience side, a new access tunnel and new pathways nestled into the trees provide better access to the seating areas, while two new wood-clad restroom buildings provide much-needed amenities. Out of sight, but still critical to the venue's function, a new loading dock and tunnel complete the backstage improvements, dramatically improving production access to the venue.