Frost Amphitheater


Frost Amphitheater underwent a renovation that maintains the quality and character of the venue, a tree-lined bowl next to Bing Concert Hall in Stanford’s arts district. The improvements support two distinct functions: a public face with adequate amenities to enhance the audience experience, and a service side to enable ease of operations and the performer experience.

The stage was reconfigured with a permanent canopy. An associated back-of-house building, screened by the stage wall, provides much-needed program support spaces, including a green room, dressing rooms, catering space, and restrooms.

On the audience side, a new access tunnel and new pathways nestled into the trees provide better access to the seating areas, while two new wood-clad restroom buildings provide much-needed amenities. Out of sight, but still critical to the venue’s function, a new loading dock and tunnel complete the backstage improvements, dramatically improving production access to the venue.

  • Client: Stanford University
  • Architect: CAW Architects
  • Completion Year: 2019
  • Location: Stanford, California

Links

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google